Thursday, April 21, 2011

sunglasses 2011



Ochelarii de soare sunt un MUST HAVE in primul rand pentru rolul pe care il au in a ne proteja ochii de efectele nocive ale razelor solare, dar si pentru faptul ca, treptat, ei au devenit un accesoriu de moda ce contribuie la aspectul tinutei noastre. Haide sa vedem ce modele se poarta in sezonul primavara-vara 2011!

Tendintele acestui sezon in materie de ochelari de soare sunt suficient de diversificate incat fiecare dintre noi sa-si gaseasca cel putin o pereche potrivita stilului si formei fetei.

In colectia Victoriei Beckham sau pe catwalk la Christian Dior, am vazut ochelari "cat eye" care confera un look foarte sic si sofisticat.

Daca iti plac ochelarii de soare supradimensionati, te vei bucura sa afli ca si ei au stralucit in lumina reflectoarelor la prezentarile marilor designeri precum Max Mara, Dolce & Gabbana sau Stella McCartney. Am vazut si cateva interpretari ale ochelarilor “John Lennon style”, Diane Von Furstenberg este doar unul dintre designerii care au optat pentru acest model.

Iar pentru cele carora le place sa fie cu un pas inaintea modei, am vazut si o multime de ochelari de soare cu design futurist la Fendi sau Jil Sander.

Cu modele retro sau futuriste, in culori neutre sau intense, simpli, cu flori sau animal print... iata cateva dintre modelele care ne-au captat atentia!

No comments:

Post a Comment