Saturday, October 30, 2010

Lenjerie sexy pentru vremea friguroasa









In ultima perioada, iesitul din casa e o adevarata aventura! Pentru inceput, ne infasuram in cardigane de lana moale, peste care tragem un trenci cu guler imblanit care sa ne apere de frig si finisam look-ul cu o caciula norvegiana, pentru a ne feri urechile de vant. Deloc simpatic, nu-i asa?

Insa, chiar daca suntem nevoite sa afisam le look "infofolit" si sa ne petrecem weekend-urile dospind sub o patura cu serialul sau cartea preferata alaturi (si mult ceai), lucrurile stau foarte diferit la capitolul lenjerie. Dupa ce am studiat putin problema, am hotarat sa investesc in cateva piese de sezon, pentru ca propunerile magazinelor nu te pot lasa rece in aceasta toamna. Categoric.



Nu m-as fi gandit, niciodata, spre exemplu, cat de feminin arata frunzele aramii si florile de toamna langa animal print, sau cat de sic este o matase see-through. Pasteluri tomnatice, potpuriuri violente stinse de grejuri cetoase, nude perlat, alb si negru transparente in combinatii simple si uluitoare.



Contrastele par fi cheia de bolta a colectiilor de lenjerie intima din octombrie si noiembrie. Alb-negru, bej-print, transparent - mat, dantela-lana. Cum sa le rezisti? Materiale senzuale dar cuminti, culori reci alaturi de tonuri calde. Cu siguranta nu poti ramane rece, cu tot frigul de afara. A, si nu ma refer doar la tine, cea care le vei purta, ci vei mai face fericita inca o persoana :-)

No comments:

Post a Comment