Saturday, October 23, 2010

accesoriul perfect al toamnei: puloverul tricotat



Intra la categoria "comfort fashion" si este accesoriul de care nu vrei sa te desparti in zilele friguroase. De ce ai face-o? Este comod, chic, calduros, fancy, vintage, si lista de calitati poate continua la nesfarsit.

Personal, iubesc tricoturile. Imi confera acea senzatie de moliciune si desfatare pe care le asociezi cu buna dispozitie, cu seri tomnatice linistite petrecute in compania unui roman de dragoste interbelic si a unei cesti fierbinti de ceai de iasomie. Este un accesoriu de confort pentru ca, spre deosebire de alte materiale, te invaluie in delicatetea sa structurala si nu te obliga la un efort prea mare pentru a straluci. Nu este un accesoriu glamorous, dar este un compliment flatant pentru silueta si expresivitatea ta.

Din fericire, tricotul revine in moda cam o data la doua sezoane, asa ca ne putem declara fericite. Spre deosebire de alte materiale, impletiturile din tricot nu te expun privirilor indiscrete, dar reusesc sa emane acea senzualitate potolita, calda, extrem de feminina.

Iar daca iti plac combinatiile seducatoare, cum ar fi un pulover tricotat aruncat neglijent peste o rochie de matase naturala, pastelata si o pereche de cizme intr-o culoare puternica, de piele intoarsa, garantat vei atrage privirile. Asta in cazul in care esti o fashionista si te dedici trendurilor. Daca nu, si iti place confortul, puloverul tricotat este optiunea cea mai delicata si romantica pe care ti-o poti imagina. Nu degeaba cele mai frumoase eroine din filmele de dragoste poarta asa ceva in scenele cheie. Nu exista nimic mai sexy decat o femeie cu parul liber si un pulver aruncat neatent pe ea. Intrebati orice barbat, daca nu ma credeti pe mine.

No comments:

Post a Comment